Cykeltur i Stockholm

posted in: Okategoriserade | 0

Hejsan! Längesedan sist, jag har upptäckt någonting oerhört skönt nu när det är sommarvärme ute. Det är nämligen att lämna bilen och skaffa sig en cykel i Stockholm.

 

Köp cykel i Stockholm, jag kan inte rekommendera det tillräckligt. Det är en fin investering som du använder varje dag. Fina med det hela är att du tjänar både motion och pengar. Min sambo gillar det, hon passade på att köpa en specialdesignad cykel. Det är också en bonus att man tränar och förhoppningsvis går ner i vikt och få ett mer hälsosammare liv på köpet.  Jag vet, det är väldigt lockande att ta bilen för, ja utav vana men när du börjar cykla så känner du hur du använder din kropp på ett bättre sätt. Det är inte jobbigt utan enbart skönt.
Om ni är nyfikna på vad för cykla vi köpte så köpte jag en Explore Majestic och sambon köpte sig en Mixte.Jag kan varmt rekommendera bägge cyklarna.

cykel stockholm