Dags för badrumsrenovering

posted in: Okategoriserade | 0

Det är dags för en badrumsrenovering i Stockholm

Nu har min sambo tröttnat, inte på mig utan mer på vårat badrum. Som tur är så kom vi över en hemsida som fixade detta i Stockholmsområdet. Det absolut bästa är att det gör kostnadsfritt hembesök. Detta tyckte jag om för då kunde man gå genom i lugn och ro så man få det rätt från början.

Vi hade skrivit upp våra planer på förhand eftersom det har diskuterats friskt i hemmet hur det skulle se ut. Eftersom vi bara ha ett badrum så måste vi se till att det bli så bra som möjligt. Jag ville ha det funktionellt medan min sambo ville ha det så fräscht som möjligt med möjlighet till mycket skåp.
Det var även viktigt för mig att de vi beställde tjänsten av visste vad de gjorde så jag kollade efter certifikat, de stod klart att tydligt på deras hemsida så det var bara att tuta och köra.

Företaget Lo Construction kan jag verkligen rekommendera, trevliga att ha att göra med och hade såklart certifikat. Det var också bra att de hade en broschyr på deras hemsida så man kunde få lite mer information om företaget.
badrumsrenovering
Det ska bli skönt med någonting nytt, det är inte allt för ofta man kan unna sig det men när man väl kan så blir man extra glad.