Eventbyrå, de borde kunna arrangera möhippor?

posted in: Bröllop, Möhippa | 0

Jag har en vän som ska gifta sig i vinter och vill försöka göra en sån rolig och speciell möhippa som möjligt. Vi har fått en budget just till detta event och känner därför pressen på mig att göra något storslaget. Men vad?! Vi är ett gäng på 8 personer varav 80 % är vana vid lyx och flärd och skulle inte vilja delta i något simpelt som lazerdome och ett restaurangbesök. Vi snackar extremt modemedvetna och karriärslystna tjejer med huvudet på skaft som är vana att vara med där det händer. De andra 20% lever ett stillsammare familjeliv och är vana att bortprioritera sig själva. Jag vill självklart göra en helt underbart event för bruden och med de andra vännerna. Bruden är ”down to earth” och men har varit om sig och kring sig. Mina tankar går lite åt resa till Italien och hitta på lite coola saker som att åka yacht med superhotta killar/servitörer för att senare göra något riktigt crazy….och det är just det – vad? Där får gärna en eventbyrå hjälpa mig med idéer. Om vi åker till Italien vill jag även att allt ska vara fixat och bara flyta på. Rubb och stubb, från flygbiljetter, hämtning på flygplats, hotell, mat, dryck, spa, båt, you name it! Inser att jag omöjligt kan ta på mig allt detta själv. Då kommer vi till nästa issue, var hittar jag bra eventbyråer som går att lita på och har tillräckligt med fantasi? Försöker höra mig för här och där och har några eventbyråer att kika lite närmre på. Jag fastnade lite för detta på Arrangements.se
”Inga event är för stora eller för små. Oavsett om 120 konsulter ska åka på trekking med elefanter i Laos, 25 hipsters som vill dricka gröna cocktails i Taipei eller åtta språklärare som önskar segla till Gotland. ”
Jag vågar inte hoppas på för mycket, men jag ska definitivt kontakta eventbyrån Arrangments och höra lite vad de har att säga om mina önskemål. Referenserna se bra ut, större företag så något måste de ha utfört och presterat riktigt bra! Saknar att läsa om något event som de har utfört men det står såhär: ”Vi skapar och genomför event, resor, fester, roadshows, happenings och konferenser åt uppdragsgivare stora som små.”
Roadshows.. .det låter väldigt spännande! Men vad är en happening?Många frågor som dyker opp. Men nu ska jag sova på saken och testar att ringa eventbyrån imorgon och se vad jag får för svar!