Göra musik tillsammans

posted in: Okategoriserade | 0

Hej!

Nu har det hänt någonting spännande. Jag la fram förslag till min sambo att vi skulle testa på att göra musik tillsammans. Det ville hon gärna testa på. Vart började vi med?

Jo vi sökte runt på nätet och hittade en sida som heter djservice.se. De har bra produkter och vi beställde musikprogrammet cubase och eftersom vi inte inte hade någonting från början så passade vi på att köpa studiomonitorer också för det har jag läst att det är bra. Det blev ett par Behringer. Läste upp om dessa och de var väldigt prisvärda och vi är nöjda. Vi hade redan sen innan en gitarr med schysta gitarrsträngar och gitarrförstärkare. Sen passade vi på att köpa ett ljudkort. Köpte ett focusrite för vi hörde att det märket var bra.

behringer

Nu kanske ni undrar vad det är för typ av musik som vi ska börja satsa på? Jo eftersom tjejen gillar SHM (Swedish house mafia) så tänkte vi satsa på sån musik. Har också börjat gilla Swedish house mafia tack vare henne. Synd bara att de gjorde 1 album (2010 – Until One) Vem vet vi kanske har en framtid inom discjockey-yrket?

I samband av denna nyfunna hobbyn så tänkte vi att vi ska spara ihop pengar att gå till summerburst ,ses vi där?