Hitta gardiner online

posted in: Okategoriserade | 0

Här hittade min sambo sina nya gardiner online

Det har varit en hel del nytt nu, om ni läste förra inlägget så har vi haft att en del att göra.  Nu har det lugna ner sig och vi har tagit oss många promenader och umgås så mycket vi bara kan.
Min sambo bruka ofta sitta med sin laptop och surfa loss, nu har hon hittat sig gardiner online. Så hon har gått runt och mätt och funderat. Jag har givit förslag (fast det är mest hon som styr om jag ska vara ärlig). Inte visste jag att det fanns så himla många olika sorter. Speciella köksgardiner, hissgardiner och ja allt möjligt.

gardiner onlineVet inte riktigt om hon har bestämt sig för något speciellt just nu. Ett gott råd om ni killar hamnar i samma situation, ni kanske tycker det är tråkigt och onödigt med pengar? Tänk om, det ger henne säkert glädje och ännu mera om du visa dig engagerad. Va delaktig i ditt förhållande och lyssna framförallt på vad din partner vill. Sen kan man ju inte alltid hålla med men säg i så fall vad du inte gillar och kom med andra förslag.

Nu handlar just detta bara om att min sambo vill ha gardiner men det kan var ändå delaktig.