Njut av sommaren med träskor

posted in: Okategoriserade | 0

Nu är snart sommaren förbi men under hela sommaren har jag använt mig av träskor

Jag har upptäckt hur bekvämt det är med träskor, det är väldigt smidigt om man bara vill ut en sväng och göra ett snabbt ärende.
Nuförtiden så kan man faktiskt få specialdesignade träskor så de skiljer sig lite från längden. Min sambo och jag köpte oss ett par på nätet med våra namn på. Det var inte alls farligt dyrt och tyckte det skulle vara en kul att äga ett par.
Faktum är att det är mina första träskor jag någonsin ägt men nu gillar jag dem stenhårt.

Jag en klassisk variant medans min sambo köpte träskor med klack.

Har ni barn så är det en perfekt sko eftersom man inte behöver tänka på snörning. Det tycker jag personligen är det bästa med träskor, att de är så smidiga att använda, men också att det är riktigt hållbara.