Tillverka egna smycken kan vara en symbol för hur mycket man älskar sin partner och kanske tänder en ny gnista mellan er.

Det behöver inte vara svårt, tvärtom det kan vara riktigt kul och lärorikt

Du får chansen att föreviga någonting mellan dig och den du älskar. Kanske upptäcker du någonting nytt hos din tjej/kille som du inte tidigare visste om? Att tillverka sina egna smycken kan gå till på alla möjliga sätt. Gäller bara att ge det ett försök och ha rätt produkter. Det finns en rad med smyckestillbehör man kan välja mellan. Bokstavspärlor, Glaspärlor, Halvädelstenar ja allt hur mycket som helst.
Du kanske vill överraska någon som du har dejtat ett tag, ingenting säger att man tänker på någon så mycket som om man gör någonting själv. Det visar att du har haft en tanke bakom presenten och att du bryr dig. Det behöver inte vara mycket, bara något litet som visar att du bry dig.

 

Detta kanske är het nytt för dig, du kanske köper blommor och choklad? Det är inget fel med det, men tänk hur mycket det skulle uppskattas om du har gjort någonting själv och ge till din käraste. Speciellt när det är så olikt dig? Det visar på omtanke och att du faktiskt ha ansträngt dig lite extra.
Det kan även vara en rolig aktivitet att göra tillsammans, istället för att titta på en film kanske ni kan sätta er ner och gör smycken åt varandra. Firar ni någon speciell högtid kan detta vara en idé. Då är chansen väldigt stor också att man ta hand om det eftersom du själv har skapat det.