Vad ska man ge i doppresent?

posted in: Okategoriserade | 0

Vad ska man ge i doppresent?

Häromdagen var vi på ett dop. Det var några vänner till oss som skulle få sitt barn döpt och det var en väldigt trevlig tillställning. Mycket vacker kyrka och fin ceremoni.
Dagarna innan var lite småkämpigt för ingen av oss visste egentligen vad man skulle ge för doppresent. Vi letade i olika butiker och på nätet men sedan hittade vi ett fint dopljus på en hemsida. Inte farligt dyrt var det heller. Det lönar sig att leta på rätt ställen och inte bara ta första bästa utan verkligen söka runt.

Prästen var riktigt bra och man kände verkligen att man kom i i rätt stämning. Det bästa tycker jag att familjen & vänner var samlade och att alla fick ta del av något väldigt vackert.
Det känns som det är det som är det viktiga. Att man delar glädjen med varandra och alla känner sig välkomna. Självklart är det extra speciellt för föräldrarna, det vore konstigt annars.
När det kommer till doppresent så tror jag personligen att det viktigaste är att man visar föräldrarna att man har tänkt på dem och barnet i frågan. Något de kommer ihåg för lång tid framöver.