Viktigt med bra belysning

posted in: Okategoriserade | 0

Någonting jag har upptäckt är hur viktigt bra belysning är.

Relaterat till ett blogginlägg jag skrev om tidigare angående när vi skulle renovera vårt badrum så slog det mig. Hur viktigt belysningen är för hela atmosfären. Sen började jag spåna vidare på det här med ljus. Man kan faktiskt göra en hel del om man väljer en viss typ av färg på tapeten, vit färg gör så att hela rummet känns större. Om man befinner sig i ett mörkt rum hela tiden, så blir man väldigt trött, nåja jag blir det iallafall.

Om man ska skapa en mysig stämning så känns belysningen väldigt viktigt. Då är Led spot bra för då kan man rikta ljuskällan precis vart man vill. Vi installerade det i det nya badrummet och det är hur bra som helst. Eftersom vi är duktiga på att använda sig av internet för att leta reda på grejer och köpa de mesta så började jag utforska mer om det här med Led. Det visade sig att det fanns en hel del häftiga lösningar och snyggt blir det också.
En sak jag faktiskt inte visste var att det fanns dimbara downlights (annat ord för spotlights).

belysning LED

Tänk på det nästa gång ni renoverar eller skapa skön stämning, hur viktigt belysning kan vara. Även utomhus i trädgården kan man skapa häftiga projekt med hjälp av trädgårdsbelysning.